SWEDOL i Henån på Orust

Swedol erbjuder ett brett och attraktivt sortiment anpassat utifrån den professionella användarens behov och önskemål. Men de har också en hel tjänstesektion, för att du som kund enkelt ska kunna serva, vi hjälper dig med snabba leveranser i din närhet. Beställ & hämta hos SWEDOL via Odens Bildelar i Henån.

Swedol på Orust & Tjörn

Kampanjvaror

Swedol erbjuder ett brett och attraktivt sortiment anpassat utifrån den professionella användarens behov och önskemål. Du kan enkelt beställa varor i Odens butik eller direkt beställa på nätet och hämta hos Odens bildelar i Henån. Ring oss eller besök oss i butiken. 

Aktuell kampanj

Online outlet - 75% ?

Swedol är en multispecialist för den professionella användaren. Vi erbjuder kvalitativa varor och tjänster på ett enkelt och proffsigt sätt. Du kan enkelt beställa varor i Odens butik eller direkt beställa på nätet och hämta hos Odens bildelar i Henån.

Till outlet

Swedols sortiment

Här hittar du information som vi sammanställt för att hjälpa dig på bästa sätt. Du kan enkelt söka efter ditt svar eller välja ett ämne du vill läsa mer om. Det går enkelt beställa varor i Odens butik eller direkt beställa på nätet och hämta hos Odens bildelar i Henån.

Hela produktsortimentet

Söker du något från SWEDOL?, Lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig!

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till lördag. Vi ringer under våra öppetider.

Odens bildelars kunder säger...

" Bra kundservice och brett utbud"

 

 

Jessie Alexandersson

" Har eller beställer hem det man behöver, lite dyra men bra service och ibland överraskande bra priser"

Anna Egelmyr

0304-30821

Vägbeskrivning

Värdshusvägen 8, HENÅN, HENÅN 47334

Mån - Fre: 8 - 18:

Lördag 9-13

Söndag  Stängt

Odens Bildelar HB  Orgnr: 556396-6778

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Odens Bildelar HB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Odens Bildelar HB.