Butik med stort sortiment med handverktyg - Odens Bildelar

Stort sortiment verktyg på hyllan

Vi har ett stort utbud av verktyg specialtillverkade för motorfordon, reservdelar samt handskar, skyddsglasögon och hörselskydd. För att säkra högsta kvalitet så väljer vi att jobba med KS Tools och Swedol. 

Snabba leveranser vid beställningsverktyg

Vi har bra kontakt med KS Tools och Swedol och kan därför leverera verktyg snabbt vid beställning. Letar du efter något som vi inte har på hyllan ser vi till att hämta hem det så snabbt som möjligt.

Reservdelar till handmaskiner

Vi på Odens Bildelar tillhandahåller reservdelar till dina handmaskiner från KS Tools. Oavsett om du vill reparera verktygen själv eller överlämna dem till våra experter så ser vi till att handmaskinen blir så gott som ny efter reparationen.

Handskar, Skyddsglasögon & Hörselskydd

Letar du efter skyddsutrustning av högsta kvalitet till ett bra pris? Då har du kommit rätt! Vi på Odens Bildelar kan ta hem allt från KS Tools sortiment. Vi vill att du ska kunna må bra och arbeta säkert. Skön känsla kännetecknar våra skyddskläder och tillbehör.

Motorfordon - specialverktyg från KS TOOLS

 Idag finns över 32 000 artiklar i centrallagret – från hammare, mejslar och nyckelsatser till specialverktyg för personbilar och arbetsfordon, VVS och tillverkningsindustrin. Vi erbjuder även verkstadsutrustning, förvaringssystem och problemlösningskoncept som kompletterar sortimentet.

Handverktyg från  KS TOOLS

Produktprogrammet erbjuder lösningar på aktuella problem och intelligenta verktyg för krävande användare. Vi ställer höga krav på produktkvaliteten.

Specialverktyg för lastbilar

Märket KS TOOLS står sedan länge för hög kvalitet, attraktivt pris-prestandaförhållande, lösningsorientering och flexibilitet.

Stort sortiment från SWEDOL sortiment

Vi kan erbjuda beställningar från SWEDOL och leverera inom 1-2 arbetsdagar beroende på tid på dygna när bestälning görs, Beställningen gör per telefon eller över disk i butiken. Kom in och hämta senste katalogen från Swedol.


Odens bildelar | Här hittar du verktyg för alla!

Söker du verktyg?, Lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig!

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till lördag. Vi ringer under våra öppetider.

0304-30821

Vägbeskrivning

Värdshusvägen 8, HENÅN, HENÅN 47334

Mån - Fre: 8 - 18:

Lördag 9-13

Söndag  Stängt

Odens Bildelar HB  Orgnr: 556396-6778

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Odens Bildelar HB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Odens Bildelar HB.