Bildgalleri från Odens Bildelar på Henån

Odens Bildar i Henån på Orust, här hittar du bilder på personal, produkter, interna och externa säsongsbilder från evenemang från vår butik. Följ oss på instagram.

 

Sök bildel

Här hittar du allt du behöver för att sköta om din bil på bästa sätt. Vi har allt från professionell bilvård till billampor, däck och ett stort urval av verktyg. Vi tar även in delar från USA, för dig som letar efter något speciellt.

Våra bilreservdelar

Prisvärda bildelar av original kvalite. Mycket på hyllan i butiken i Henån! Snabba leveranser på beställningsvaror. Erfaren kundservice. Säkert köp. Sök med erat reg-nummer. Bra priser på marknaden. Bildelar Från Kända Varumärken såsom:

Febi Belstein, Sachs, Valeo, Bosch, Hella.

 

Släpkärror

Odens Bildelar säljer släpvagnsdelar för den europeiska eftermarknaden.

Hos oss hittar du det mesta inom reservdelar till släpvagnar och husvagnar, samt uthyrning. VALERYD utvecklar och tillhandahåller släpvagnsdelar för den europeiska eftermarknaden. Uthyrning av släpkärror.

Läs vad våra kunder skriver om oss...HÄR

" Bra service. Bra prylar för den som skruvar. "

Jan Berntsson

" Hjälpsam och gullig personal "

Nadja Stahlin

FRÅGA OM OSS? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till lördag.

0304-30821

Vägbeskrivning

Värdshusvägen 8, HENÅN, HENÅN 47334

Mån - Fre: 8 - 18:

Lördag 9-13

Söndag  Stängt

Odens Bildelar HB  Orgnr: 556396-6778

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Odens Bildelar HB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Odens Bildelar HB.