Köpa bildäck och lättmetallfälgar i Henån

Kontakta Odens Bildelar i Henån om du är i behov av bildäck eller fäljar. Vi kan hjälpa dig med allt från däck av högsta kvalitet till billigare alternativ, vi säljer även kompletta sommar- och vinterhjul.

Lösa däck - beställ däck för just din bil

Sök på just din bil gummigrossen.se

Kvallitetdäck

Ett kvalitetsdäck har optimala gummiblandningar på slitbanan och på däcksidorna och innehåller mer naturgummi. Dessutom har kvalitetsdäck mycket bättre våtgrepp och rullmotstånd. förstklassigt såsom Michelin, Pirelli, Dunlop, Continental, Goodyear eller Bridgestone.  

Lågprisdäck

Lågprisdäck har ofta en syntetisk gummiblandning, vilket gör att de har sämre grepp vid lägre temperaturer. Det krävs pengar och avancerad teknik för att ta fram ett däck. Detta betalar man för när man köper nya däck.

 

Lättmetallfälgar

Som namnet antyder är de lättare än stålfälgar. En fördel bla är att man får bättre kylning till bromsarna, vilket påverkar bromsverkan positivt. Dom är dessutom något mera tåliga än stålfälgar.

Söker du efter däck?, Lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig!

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till lördag. Vi ringer under våra öppetider.

0304-30821

Vägbeskrivning

Värdshusvägen 8, HENÅN, HENÅN 47334

Mån - Fre: 8 - 18:

Lördag 9-13

Söndag  Stängt

Odens Bildelar HB  Orgnr: 556396-6778

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Odens Bildelar HB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Odens Bildelar HB.