Motorolja till din bil - Köp din motorolja hos Odens bildelar

Olika bilar - olika oljor och vätskor. Se till att du väljer rätt till just din bil (eller båt & motorcykel för den delen). Utöver storsäljare som motorolja och kylarvätska har vi självklart även ett stort utbud av till exempel växellådsolja och bromsvätska. Om du nyligen bytt olja, till exempel i samband med service, bör du helst fylla på med exakt samma olja. Kolla i serviceboken så ser du vilken som har använts. För att hitta rätt olja till din bil rekommenderar vi att du fyller i ditt registreringsnummer.

Mobil olja

Kontrollera alltid rekommendationerna mot de specifikationer och serviceintervall som biltillverkaren anger.

Castrol olja

Castrol EDGE 0W-30 A5/B5 med Fluid TITANIUM är det naturliga valet för bilförare som förväntar sig maximal motorprestanda i moderna och avancerade bilar som kräver starkt skydd och olja med högre prestanda.

Havoline - Preem

Havoline är varumärket på våra motoroljor för personbilar och lätta lastbilar. De är kända för avancerad teknologi, ett enastående motorskydd och garanterad prestanda. Bra olja för krävande förare.

Motul olja

Sortimentet skyddar och tar hand om ditt fordon under livscykeln. MOTUL smörjmedel till kylmedel, bromsvätskor, transmissionssmörjmedel, MOTUL erbjuder dig ett brett produktsortiment.

Motorolja båt, båtmotorer - Odens bildelar

Det är viktigt att byta din motorolja enligt de intervall som rekommenderas av tillverkaren. Men hur ofta borde du kontrollera din oljenivå? Innan det fanns oljenivåsensorer kontrollerade många förare sin olja med oljemätsticka minst en gång i veckan. Såvida du inte kör en äldre bil är det kanske inte nödvändigt idag. Dock kan nya bilar fortfarande behöva påfyllning, så det är viktigt att kontrollera oljenivån regelbundet.

Här finns Transmissionsolja | Mineral, syntet och ATF

Dagens växellådor och transmissioner är konstruerade för att ge högre prestanda än föregående. Detta kräver i sin tur att man använder smörjmedel av hög kvalitet som blir mer och mer avancerade. Odens bildelar säljer ett brett sortiment av högkvalitetsoljor i butiken och vi har öppet alla dagar i veckan.

Såhär gör du för att köpa motorolja till din bil i Henån / Orust

Ring Odens Biltillbehör - BDS bildelsbutik på 0304 - 30821 - lämna ditt namn och beskriv kort vad du söker för olja. Vår personal försöker alltid lösa din bokning direkt i telefon, i annat fall återkommer vi inom kort med svar på din fråga per mail eller telefon.  Ring alltid Odens biltillbehör - vi hjälper dig hitta önskad olja för ditt fordon.