Här köper du dina Led och Xenon lampor till din bil

Bättre helljus på din bil med en riktigt bra ledramp köper du hos Odens Bildelar. Vi finns på Orust i Henån och har öppet alla dagar i veckan. Välkomna till vår butik med stort sortiment av billampor.

✓ Ljusramper ✓ Tillbehör ✓ Färdiga paket

Proffsåterförsäljare på Xenon ljus

Vi ser till att din bil har bästa förutsättning att lyssa upp vägen för dig i mörkret. Bilens ljus försämras hela tiden och det kan därför vara svårt att se när ljuset är riktigt bra. Mot slutet av livslängden med kanske bara halva ljusstyrkan. Därför rekommenderar vi att du byter ut båda lamporna efter 8000 mil. Detta för att ljusstyrka och nyans ska vara den samma. Välj prisvärda Xenonkungen eller Osram.

Proffsåterförsäljare på Led Ramp

Vi hjälper dig om du är i behov av extraljus led ramp som är bäst i test eller en led ramp som är billig. Vi samarbetar med Xenonkungen som erbjuder ett stort utbud av ramper. Xenonkungen erbjuder ramper tillverkade av marknadsledande fabrikat samt egentillverkade. Det går bra att kontakta oss direkt på Odens Bildelar eller gå via Xenonkungen direkt.

Halvljus lampor

På Odens Bildelar följer vi din bilfabrikants rekommendationer. Din bil kan använda LED, Halogen eller Xenon, vi ser till att du får rätt lampa på rätt plats. För  att strålkastarna fram ska ge dig rätt förutsättningar så har vi tillgång till lampor av högsta kvalitet. Halvljuset ska belysa marken framför fordonet och göra fordonet synligt för andra trafikanter, men som motsatt till helljuset, inte bländar andra trafikanter.

Helljus lampor

Helljuset är fordonets kraftfullaste och starkaste belysning. Vi på Odens Bildelar ser till att din bil är funktionsduglig i alla situationer. Helljusets funktion är av yttersta vikt när mörkret faller. Vi ser till att när helljuset används i mörker eller skymning fungerar det med maximal effekt så att det kan lysa upp vägen och ge god sikt. Har du några frågor är det bara att kontakta oss.

Våra varumäken

Vi tillhandahåller alla typer av LED, Xenon och glödlampor för bil, båt och övriga motorfordon.

Söker du bil lampor?, Lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig!

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till lördag. Vi ringer under våra öppetider.

0304-30821

Vägbeskrivning

Värdshusvägen 8, HENÅN, HENÅN 47334

Mån - Fre: 8 - 18:

Lördag 9-13

Söndag  Stängt

Odens Bildelar HB  Orgnr: 556396-6778

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Odens Bildelar HB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Odens Bildelar HB.