Butik med VALERYD'S släpvagns reservdelar

VALERYD utvecklar och tillhandahåller släpvagnsdelar för den europeiska eftermarknaden. VALERYD riktar in sig på premium-sortimentet för hjulbroms och draganordningar , belysning, elsystem och LED-belysning, lastsäkring  och gasfjäder.

VALERYD-s produkter finns tillgängliga bland B2B-partners via biltillbehörsaffärer och e-handel. VALERYD kännetecknas av långvariga ekonomiska fördelar, stor tillgång på färdiga lösningar, både i programvara och koncept i butik, och fokusering av optimal kundnytta . Vi skapar ett mervärde i vårt erbjudande, viktiga hörnstenar i vårt varumärke.

Reservdelar till släpkärror

Välj bland VALERYD'S sortiment av smidiga, kraftiga och säkra delar som täcker det mesta av behoven på marknaden. Stort lager hemma avseende båtreservdelar från VALERYD.

Boka reservdel online

Söker du del till släpet?, Lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig!

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till lördag. Vi ringer under våra öppetider.

Ny kund
Kund sedan tidigare
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Odens Bildelar att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.
Stiga - Odens Bildelar HB

Vårt utbud från BDS - bilreservdelar

Service eller fixa trädgården med STIHL. Vi har produkterna, testvinnarna, nyheterna och inspirationen för att du ska lyckas med gräsmattan, häcken och mycket mer.

Stihl - Odens Bildelar HB

Vårt utbud av USA - bilreservdelar

Odens Bildelar säljer HANSEN RACING'S reservdelar till USA-bilar, truck, vans, och marinmotorer. Vi erbjuder ett komplett sortiment av bildelar, marindelar, avgassystem, truck & van delar.

0304-30821

Vägbeskrivning

Värdshusvägen 8, HENÅN, HENÅN 47334

Öppettider

Mån - fre 8 - 18

Lördag 9 - 13

Söndag  Stängt

Odens Bildelar HB  Orgnr: 556396-6778

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Odens Bildelar HB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Odens Bildelar HB.