Alkylatbensin - Miljöbensin från Stihl

Vi på Odens bildelar säljer färdigblandad miljöbensin i 5 litersdunkar för både 2-takts och 4-takts motorer. Med en renhet på upp till 99%* överträffar alkylatbensin traditionell bensin, vilket gör den skonsammare för människor, maskiner och miljön. Den är idealisk för en mängd olika applikationer, gräsklippare, trimmers, motorsågar, snöslungor, båtmotorer, motorcyklar, gokarts, mopeder och snöskotrar. Stihl är designat för dem som värdesätter prestanda och samtidigt vill ta hand om både användarupplevelsen och miljön.

✓ Färdigblandad ✓ Miljövänlig ✓ 5 literförpackning

Stihl 2T MotoMix - Alkylatbensin - Miljöbensin

Säljs i literförpackning, vår specialbensin är framtagen för högpresterande användning i både 2-takts och 4-MIX motorer. Med upp till 99% renhet* överträffar alkylatbensin vanlig bensin, vilket gör den skonsammare för människor, maskiner och miljön. Den är idealisk för olika applikationer, från gräsklippare, trimmers och motorsågar till snöslungor, båtmotorer, motorcyklar, gokarts, mopeder och snöskotrar. Vårt bränsle är utformat för de som värdesätter prestanda och samtidigt bryr sig om både användarupplevelsen och miljön.

Såhär gör du för att köpa miljöbensin / alkylatbensin i Henån på Orust

Ring Odens Biltillbehör - BDS bildelsbutik på 0304 - 30821 - beskriv kort vad du söker för bensin. Vår personal försöker alltid lösa din bokning direkt i telefon, i annat fall återkommer vi inom kort med svar på din fråga per mail eller telefon.  Ring alltid Odens biltillbehör - vi hjälper dig hitta rätt Alkylatbensin - Miljöbensin för ditt fordon.