Bil, Båt & fritidsbatterier

VARTA® startbatterier

Översikt över vårt produktutbud

VARTA:s bilbatterier har designats för att leverera rätt energimängd oavsätt vilken typ av bil du kör. Våra batterier garanterar högsta hållbarhet, det spelar ingen roll om det är en äldre bil eller en modärnare bilmodell. 

Tudor bilbatteri

Hitta rätt bilbatteri här | tudor.se‎

Tudor har under någa år levererat batterier till personbilar och lätta transportfordon. Vi garanterar innovativa bilbatterier som garanterat hjälper dig ta dig ditt du önskar. Odens Bildelar hjälper dig hitta rätt.

GEL batterier

Gel batterier är underhållsfria ventilreglerade blybatterier där batterisyran är bunden i en trögflytande Gel med en god förmåga att återhämta sig.

AGM Batterier

Mellan batteriets blyplattor finns speciella glasullsmattor av mikrofiber, där all elektrolyt är bunden. Metoden tillåter att batteriet inte innehåller flytande syra. Detta medför att AGM-Batterier håller en hög säkerhet. 

Specialbatterier

Vi har ett stort utbud av specialbatterier, kontakta oss om det är något du letar efter. Om det inte är något vi redan har så kan vi med största sannolikhet hjälpa dig att beställa det. Välkommen till Odens Bildelar.

Såhär gör du för att köpa bilbatteri, fritidsbatteri alt. båtbatteri i Henån / Orust

Ring Odens Biltillbehör - BDS bildelsbutik på 0304 - 30821 - lämna ditt namn och beskriv kort vad du söker för batteri. Vår personal försöker alltid lösa din bokning direkt i telefon, i annat fall återkommer vi inom kort med svar på din fråga per mail eller telefon.  Ring alltid Odens biltillbehör - vi hjälper dig hitta önskat batteri.