Marknadsledande bilvårdsprodukter hos Odens Bildelar

Vi är auktoriserad återförsäljare av marknadsledande bilvårdsprodukter.

Hos oss kan du köpa det du letar efter. Stort lager på hyllan och öppet alla dagar i veckan.

Vi finns på i Henån på Orust. Välkomna.

 

ODENS SUPERDEAL, så långt lagret räcker.

Bilvårdshink 99 kr

Bilvårdshink med massa Sonax produkter. Värde 274 kr (Spara 175kr) Gäller så långt lagret räcker, bara att hämta i butik, Detta erbjudande kan inte kombineras med andra erbjudanden, rabatter eller liknande.

Bilvårdshink 230 kr

Bilvårdshink med massa Sonax produkter. Värde 490 kr (Spara 260kr) Gäller så långt lagret räcker, bara att hämta i butik, Detta erbjudande kan inte kombineras med andra erbjudanden, rabatter eller liknande.

Bilvårdshink 399 kr

Bilvårdshink med massa Sonax produkter. Värde 812 kr (Spara 413kr) Gäller så långt lagret räcker, bara att hämta i butik, Detta erbjudande kan inte kombineras med andra erbjudanden, rabatter eller liknande.

Sonax Bilvårdsprodukter

Auktoriserad Återförsäljare

 

Bilvård, produkter för lackvård och biltvätt – SONAX breda produktsortiment erbjuder allt för professionell biltvätt, lackvård, bilrutor och interiör.

Turtle Wax

Auktoriserad Återförsäljare

 

Turtle Wax är en leverantör av prisvinnande bilvårdsprodukter. Turtle Wax startades redan 1944 och har sedan dess varit en av de markandsledande företagen som driver utvecklingen framåt.

Mothers® 

Polishes·Waxes·Cleaners

 

Mothers tillhandahåller bilvård av högsta klass. Hos Odens Bildelar hittar du poleringsmedel, tvättmedel och mycket mer. Letar du efter något speciellt? Kontakta oss så hjälper vi dig hitta det du letar efter. 

Autosmart

Avfettning, Rengöring, Invändig rekonditionering

 

Vi erbjuder alla produkter som Autosmart erbjuder såsom Fordonsrengöring & Avfettning,  Polering & Vaxning, Invändig rekonditionering, Utvändig rekonditionering & Bilvårdstips & Tricks

Smartab Chemicals AB

Högteknologisk kemi

 

Smartab grundades 1993 och är sedan länge marknadsledande när det gäller försäljning och distribution av bilvårdsprodukter, tvättutrustning. Kontakta Odens Bildelar om du har några frågor om vårt utbud.

Rupes tools & Kemi

New generation working tools

 

Vi har ett stort utbud av Rupes Tools & Kemi. Verktyg som är speciellt framtagna för att du ska på bästa sätt kunna behandla och tahand om dina fordon.

Söker du bilvårdsprodukter?, Lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig!

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till lördag. Vi ringer under våra öppetider.

0304-30821

Vägbeskrivning

Värdshusvägen 8, HENÅN, HENÅN 47334

Mån - Fre: 8 - 18:

Lördag 9-13

Söndag  Stängt

Odens Bildelar HB  Orgnr: 556396-6778

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Odens Bildelar HB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Odens Bildelar HB.